Integrated IT Solutions

Miksi ulkoistaa IT-tuki?

Tietotekniikan asiat koetaan helposti tylsäksi puurtamiseksi. Tämä puurtaminen on kuitenkin välttämätöntä nykyajan liiketoiminnan pyörittämiseen, joten miksi et jättäisi sitä ammattilaisten hoidettavaksi? Tärkein syy ulkoistaa IT-palvelusi on mahdollistaa vapaus keskittyä omaan liiketoimintaasi ja yrityksesi kasvattamiseen tuhlaamatta resursseja ICT-asioiden kanssa puurtamiseen!

1. Laitteesi ja järjestelmäsi ovat ajan tasalla. IT-ala muuttuu nopeasti ja on kohtuutonta vaatia alalle vihkiytymättömän olevan perillä teknologialan muutoksista ja vaatimuksista.

2. Et ole riippuvainen atk-tukihenkilöistä ja heidän paikallaolosta. Me RootSysillä ymmärrämme asiakaskohtaiset tarpeet ja välillä vaaditaan fyysistä läsnäoloa. Palvelun mukana saat myös IT-henkilömme lähi- ja etätuen!

3. Säästät aikaa, rahaa ja hermoja. Valitessa RootSys OY:n IT-kumppaniksesi, säästyt merkittäviltä rekrytointikustannuksilta ja saat helposti lähi- ja etätukea IT-henkilökunnaltamme aina, kun tarve vaatii!

4. Ihminen nukkuu, RootSys ei. Tarjoamme asiakkaillemme tietoverkkojen ja palvelimien automatisoidun valvonnan ja hälytysjärjestelmän. Ratkaisumme on täysin tuotteistettu ja toimitetaan ilman erillisiä laite- tai ohjelmistohankintoja. Palvelu perustuu avoimen lähdekoodin ratkaisuihin ja räätälöidään asiakaskohtaisiin tarpeisiin.

5. Tehostat toimintaasi kokonaisvaltaisesti. Asiakassuhteen aloitus RootSysin kanssa johtaa tyypillisesti asiakkaan toiminnan kokonaisvaltaiseen toiminnan tehostumiseen huomatessamme olemassa olevissa järjestelmissä kehitysehdotuksia.

RootSys tarjoaa ICT-tukipalvelun kuukaudeksi veloituksetta! Tämän jälkeen maksat palvelusta vain 25€/kk. Saat virustorjunnan, web-suojauksen ja tiedostojen varmistuksen sekä IT-tukihenkilömme rajattoman avun. Ei sitoutumispakkoa.

Haasta meidät ratkaisemaan ICT-huolesi ja varaa aika ilmaiseen järjestelmän tarkastuskäyntiin yrityksesi tiloihin!

RootSys Oy

Suokalliontie 9
01740 Vantaa
p. 0207 545 400

TILAA UUTISKIRJEEMME

Helpdesk

Palvelemme arkisin klo 8-17

p. 020 754 5403
p. 020 754 5400
it-tuki@rootsys.fi
erp-support@rootsys.fi

 

 

Toimistomme kartalla