Integrated IT Solutions

Standard Taloushallinto

Yksinkertainen ja tehokas taloushallinnon ohjelmisto yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Helppo asentaa ja käyttää.

Ensimmäinen taloushallinnon ohjelmisto kaikille tableteille
 
'Maksa vain mitä käytät'-periaattella toimiva taloushallinnon ohjelmisto yrityksesi jokaiseen tarpeeseen. Tilaa haluamasi määrä komponentteja ohjelmistoosi ja voit aloittaa työsi heti. Ohjelmistosta on mahdollista myös muokata usean käyttäjän ympäristö. Kaikki tämä onnistuu lähes miltä tahansa valitsemaltasi laitteelta.
 
******
 

Monivaluutta

Monivaluutalla asiakkaat ja toimittajat voidaan yhdistää eri valuuttoihin. Voit luoda laskuja ja vastaanottaa ostolaskuja eri valuutoilla. Raportit, kuten myyntireskontra voidaan ajaa sekä perusvaluutalla kuin myös millä tahansa ulkomaan valuutalla.

Mikäli olet aktivoinut monivaluutan peruspaketissa, löydät valuutat ja valuuttakurssi rekisterit järjestelmä moduulista. Löydät myös valuuttakentät laskulla ja liikekumppanikortilla, sekä uuden valuuttakurssitraportin raporttilistalta. Mikäli sinulla on myös laskutus, ostoreskontra, tarjoukset, myynti- tai ostotilaukset, voit käyttää eri valuuttoja myös näissä moduuleissa. Voit esimerkiksi luoda laskuja ja vastaanottaa ostolaskuja toimittajilta Yhdysvaltojen dollareissa. Mikäli määrittelit valuutan liikekumppanikortilla ja täytit valuuttakurssiasetukset, tuotteet ilmestyy laskulle ulkomaan valuutassa.

Ominaisuudet:

  • Luo laskuja eri valuutoissa
  • Vastaanota ostolaskuja toimittajilta eri valuutoissa
  • Seuraa valuuttakurssienvaihteluita
  • Aja raportteja eri valuutoissa

Rekisterit:


  • Valuutat
  • Valuuttakurssit

Raportit:


  • Valuuttakurssit

RootSys Oy

Suokalliontie 9
01740 Vantaa
p. 0207 545 400

TILAA UUTISKIRJEEMME

Helpdesk

Palvelemme arkisin klo 8-17

p. 020 754 5403
p. 020 754 5400
it-tuki@rootsys.fi
erp-support@rootsys.fi

 

 

Toimistomme kartalla