Integrated IT Solutions

ZS3 nostaa storage-ratkaisujen suorituskyvyn uudelle tasolle

Oraclen tuotekehityksen resurssit ovat tunnetusti huikeat. Sun Microsystemsin ja Oraclen yhdistymisen myötä etumatka kilpailijoiden storage-ratkaisuihin on kasvanut jo merkittäväksi. Oraclen hiljattain lanseeraama ZS3 tuotelinja tuo vaativien asiakkaiden ulottuville storage-ratkaisun, joka nostaa suorituskyvyn uudelle tasolle pitäen hinnan kuitenkin kohtuullisena.

70% I/O:sta DRAM:issa

ZS3 hyödyntää massiivista cachea: jopa 70% kaikesta I/O:sta tapahtuu DRAM:issa (max. 2TB). Oraclen oma pakkausteknologia (HCC) pienentää ns. hitaampien levyjen käyttötarpeen minimiin. DRAM:ista lukujärjestys siirtyy flashille ja siitä SSD-levyille. Vähiten käytetty data säilötään SAS-levyille.

Vaativien ympäristöjen ratkaisu

Molemmat ZS3-sarjan ratkaisut (ZS3-2 ja ZS3-4) on suunniteltu korkean käytettävyyden virtualisointiin, tiedostojen jakamiseen, varmistuksiin sekä muihin, huomattavan levyintensiivisiin ympäristöihin.

Tietokantojen alustana molemmat integroituvat myös muihin Oraclen palveluihin saumattomasti. ZS3-2 tulee myös korvaamaan Sun Storage 2500-M2 -sarjan, joka siirtyy vaiheittain EOL-tuotteeksi.

Autamme oikean storage-ratkaisun löytämisessä

Ottakaa yhteyttä kun mietitte storage-ratkaisun hankkimista. Kerromme asiakkaidemme kokemuksista ZS3-ratkaisujen käytöstä. Teemme myös halutessanne tarjouksen ja toimintasuunnitelman.

Tavoitatte meidät puhelimitse numerosta 0207 545 400. Mikäli haluatte mennä suoraan teknisiin ja käyttöympäristöön liittyviin kysymyksiin olkaa yhteydessä Tom Björkiin, 0400-441355 tai tom.bjork@rootsys.fi.

Voitte ottaa yhteyttä myös sivun oikeassa reunassa olevalla lomakkeella.

RootSys Oy on valtuutettu Oracle Gold Partner. Yrityksellämme on syvä osaaminen vaativien storage-ratkaisujen toimittajana.

RootSys Oy

Suokalliontie 9
01740 Vantaa
p. 0207 545 400

Helpdesk

p. 020 754 5403
p. 020 754 5400
it-tuki@rootsys.fi
erp-support@rootsys.fi

Etätuki-clientit

Toimistomme kartalla