Integrated IT Solutions

ZSF nostaa storage-ratkaisujen suorituskyvyn uudelle tasolle

Oraclen tuotekehityksen resurssit ovat tunnetusti huikeat. Sun Microsystemsin ja Oraclen yhdistymisen myötä etumatka kilpailijoiden storage-ratkaisuihin on kasvanut jo merkittäväksi. Oraclen lanseeraama ZSF tuotelinja tuo vaativien asiakkaiden ulottuville storage-ratkaisun, joka nostaa suorituskyvyn uudelle tasolle pitäen hinnan kuitenkin kohtuullisena.

70% I/O:sta DRAM:issa

ZSF hyödyntää massiivista cachea: jopa 70% kaikesta I/O:sta tapahtuu DRAM:issa (max. 2TB). Oraclen oma pakkausteknologia (HCC) pienentää ns. hitaampien levyjen käyttötarpeen minimiin. DRAM:ista lukujärjestys siirtyy flashille ja siitä SSD-levyille. Vähiten käytetty data säilötään SAS-levyille.

Vaativien ympäristöjen ratkaisu

Molemmat ZSF-sarjan ratkaisut on suunniteltu korkean käytettävyyden virtualisointiin, tiedostojen jakamiseen, varmistuksiin sekä muihin, huomattavan levyintensiivisiin ympäristöihin.

Tietokantojen alustana molemmat integroituvat myös muihin Oraclen palveluihin saumattomasti. ZSF tulee myös korvaamaan Sun Storage 2500-M2 -sarjan, joka siirtyy vaiheittain EOL-tuotteeksi.

Autamme oikean storage-ratkaisun löytämisessä

Ottakaa yhteyttä kun mietitte storage-ratkaisun hankkimista. Kerromme asiakkaidemme kokemuksista ZSF-ratkaisujen käytöstä. Teemme myös halutessanne tarjouksen ja toimintasuunnitelman.

Tavoitatte meidät puhelimitse numerosta 0207 545 400. Mikäli haluatte mennä suoraan teknisiin ja käyttöympäristöön liittyviin kysymyksiin olkaa yhteydessä Tom Björkiin, 0400-441355 tai tom.bjork@rootsys.fi.

Voitte ottaa yhteyttä myös sivun oikeassa reunassa olevalla lomakkeella.

RootSys Oy on valtuutettu Oracle Gold Partner. Yrityksellämme on syvä osaaminen vaativien storage-ratkaisujen toimittajana.

RootSys Oy

Suokalliontie 9
01740 Vantaa
p. 0207 545 400

TILAA UUTISKIRJEEMME

Helpdesk

Palvelemme arkisin klo 8-17

p. 020 754 5403
p. 020 754 5400
it-tuki@rootsys.fi
erp-support@rootsys.fi

 

 

Toimistomme kartalla