Integrated IT Solutions

F-secure RDR, edistyksellistä suojaa

F-securen ohjauspaneeli

F-Secure Rapid Detection and Response suojaa yrityksesi edistyksellisiä uhkia vastaan.

F-Secure RDR on "End-point Detection & Response"- ratkaisu (EDR), joka antaa sinulle näkyvyyden yrityksesi tietoverkon tilaan sekä reagoi nopeasti ja automaattisesti tietomurtoiskuihin.
RDR toimii kevyiden sensoreiden varassa yrityksen työasemilla, jotka keräävät dataa F-Securen analysoitavaksi. Data anylsoidaan "Real-time behavioral analysis" ja "Broad Context Detection" -mekanismeilla, jotka erottavat haitallisen käyttäytymisen tietoverkosta, käyttäjän normaalista käyttäytymisestä - nopeasti ja helposti.

RDR on älykäs ratkaisu, joka täydentää perinteistä virusturvaa skannaammalla yrityksesi tietoverkkoa. RDR toimii eristämällä työaseman, johon murto on tehty, jolloin murtautuja ei pääse etenemään sisäverkossa toisiin koneisiin tai lähettämään dataa muuaalle. RDR on tehokas ja äärimmäisen helppo ratkaisu suojata yrityksesi data, ja se toimii kätevästi oman IT-kumppanisi kautta, jolloin säästyt itse uhkien analysoinnilta ja tarkkailulta. Tietoverkon tilasta kiinnostuneille, RDR tarjoaa helppokäyttöisen ohjauspaneelin, joka kertoo tietoverkon havaintojen määrän, siivilöi havainnoista uhkaavimmat, ja määrittää polun, jossa epäillyttävää käyttäytymistä tapahtuu. RDR on kätevästi integroitavissa F-Secure Computer Protection ratkaisuun ja toimii myös yksin muiden virusturvaohjelmistojen kanssa.

Kyberhyökkäyksien määrän kasvaessa, RDR on itsestäänselvä suoja nykyajan uhkiin eikä kynnys sen hankinnalle löydy hinnasta tai käyttöönoton vaikeudesta. Lisätietoa F-Secure RDR tuotteesta ja tietoturvaratkaisuista saat numerosta 0207 545 400.

RootSys Oy

Suokalliontie 9
01740 Vantaa
p. 0207 545 400

TILAA UUTISKIRJEEMME

Helpdesk

Palvelemme arkisin klo 8-17

p. 020 754 5403
p. 020 754 5400
it-tuki@rootsys.fi
erp-support@rootsys.fi

 

 

Toimistomme kartalla